Британският наемник Андрю, който отиде в Украйна, за да участва

...
Британският наемник Андрю, който отиде в Украйна, за да участва
Коментари Харесай

Районът около Буча беше недокоснат, нямаше следи от битка ВИДЕО

" Британският наемник Андрю, който отиде в Украйна, с цел да взе участие във военните дейности на страната на украинската войска и се съобщи на съветските сили, описа по какъв начин е бил изпратен в покрайнините на Буча - града, в който беше проведена провокация - и регионът изглеждал " непокътнат ", оповестява Russia Today.

„ Изпратиха ни в Буча, откакто руснаците си потеглиха. Там съумях да поддържам връзка с локалните поданици. Не бяхме в самата Буча, а единствено в нейните околности “, споделя британецът пред RT.

Според него регионът изглеждал " непокътнат " - нямало следи от борба. Той посочи, че е било " някъде към 3-5 април ".

„ Лично аз не съм виждал трупове, нищо сходно. Всичко изглеждаше недокоснато “, сподели Андрю.

Както съветският президент Владимир Путин сподели по-рано на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, Москва знае „ кой е подготвил провокацията в Буча, с какви средства и какви хора са работили по нея “, напомня съветската организация.

Ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин заяви, чеведомството му е образувало наказателно дело след " украинската провокация ".

Според белоруския президент Александър Лукашенко, " английските уредници на провокацията в украинската Буча са пристигнали от Лвов, направиха фотоси, след което видеоматериалите бяха хвърлени в осведомителното пространство ", напомня RT.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР