Британският министър-председател Тереза Мей може да бъде принудена до месеци

...
Британският министър-председател Тереза Мей може да бъде принудена до месеци
Коментари Харесай

Джон Мейджър: Твърдите фенове на Брексит тласкат Великобритания към избори

Британският министър-председател Тереза Мей може да бъде принудена до месеци да свика нови избори, в случай че крилото, което фанатично поддържа Брексит в партията й, не направи компромис за изискванията за излизане на Англия от Европейския съюз, предизвести някогашният министър председател Джон Мейджър, представен от Ройтерс.

Мейджър, който оглавяваше държавното управление от 1990 до 1997 година, изрази опасения, че страната е на път към безреден Брексит, защото Мей е неспособна да сдобри двата лагера в Консервативната партия.

Активен покровител на оставането в Европейски Съюз, Мейджър означи, че някои парламентаристи в партията, чийто член е и той, са подготвени на всичко страната да излезе от съюза без значение от евентуалните вреди за стопанската система или заплахата на власт да пристигна лейбъристко държавно управление.

"Струва ми се, че в Народното събрание има хора, които биха били извънредно удовлетворени от Брексит без договорка ", сподели някогашният министър председател за А Ти Ви Нюз, имайки поради "твърдите, най-убедени поддръжници на Брексит, които отхвърлят да вършат взаимни отстъпки ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР