Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок също е дал положителен

...
Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок също е дал положителен
Коментари Харесай

И британският здравен министър с коронавирус

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок също е дал позитивен тест за ковид. Той се е самоизолирал вкъщи с леки признаци, заяви Ханкок в профила си в Туитър.

Изявлението му идва съвсем два часа, откакто министър председателят на страната Борис Джонсън разгласи, че е дал позитивна проба за COVID-19. Новината притесни кралското семейство поради скорошната среща на кралица Елизабет Втора с премиера Джонсън.

„ Кралицата е в положително здраве, тя се е срещнала за финален път на 11 март с премиера Борис Джонсън, който се оказа инфектиран с ковид. Кралицата се придържа към рекомендациите във връзка с своето богатство “, оповестяват от Бъкингамския замък.

Само преди два дни стана ясно, че принц Чарлз също се е заразил с ковид. 71-годишният принц на Уелс е с леки признаци, само че остава в положително здраве. Съпругата му Камила, 72-годишната херцогиня на Корнуол, също е тествана, само че резултатът от проучването е негативен. Двамата са се самоизолирали в дома си в замъка Балморал в Шотландия.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР