Британският известен сериен убиец Робърт Модсли си направи необичаен подарък

...
Британският известен сериен убиец Робърт Модсли си направи необичаен подарък
Коментари Харесай

Сериен убиец постави рекорд, престоявайки 14 235 дни в единична килия, след извършените си зверства

Британският прочут сериен палач Робърт Модсли си направи необикновен подарък за своя 64 рожден ден като сложи връх за Англия по престой в единична килия. Неговото тъпо самотно битие продължава към този момент 39 години или 14 235 дни. До международния връх му остават пет години. Модсли е бил наказан в началото през 1973 година поради убийството на шефа си. Според думите на килъра тогава, причина за жестоката му постъпка са били фотоси на деца, които убитият му е посочил като му се похвалил, че се бил гаврил полово с тях.

Доживотната си присъда, обаче, Модсли получил след това. На 28 юли 1978 година той направил двойно ликвидиране в килията си в пандиза. Убиецът си направил самобитен нож от откраднати от столовата лъжици и по-късно наръгал единия си съкилийник, удушил го и го скрил под леглото си. След това изчакал да пристигна другия, наръгал и него като му и разрушил черепа в стената, а след това се опитал да му изяде мозъка.

За тези си зверства той получил прякора Ханибал Канибал.



От тогава Модсли е заставен да прекарва времето си в единична килия. Забранено му е да се намира в помещение с други хора. През 2010 година Модсли се примолил пред съда най-малко да му разрешат да играе настолни игри с надзирателите, с цел да прекъсне монотонността на живота си, само че получил безапелационен отвод.



От прозорците на килията му се вижда само бетонна стена. Той не се е подстригвал от 12 години, тъй като никой не се престрашавал да го направи. Самият сериен палач от време на време написа писма, в които разказва своята действителност, като че ли е заровен в бетонен гроб. Сега, поставяйки английски връх по престой в единична килия, той може би се е примирил е приел своята орис.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР