Британският физик, професор Брайън Кокс (Brian Cox) изуми публиката на

...
Британският физик, професор Брайън Кокс (Brian Cox) изуми публиката на
Коментари Харесай

Физик предизвика масово изумление с необичайна теория за произхода на човечеството

Британският физик, професор Брайън Кокс (Brian Cox) изуми публиката на утринното шоу This Morning на английската телевизия ITV с екстравагантна доктрина за произхода на човечеството, написа Daily Mail.

53-годишният Кокс първо съобщи, че Вселената може да се окаже, че не е това, което всички сме привикнали да считаме съгласно визиите от  учебниците. „ Отговаряйки на въпросите, които Стивън Хокинг зададе преди повече от 50 години, стигнахме до заключението - и да, ще го кажа на глас - че е допустимо ние, хората да сме холограми “, сподели физикът.

Водещата Рут Лангсфорд възкликна удивено: „ Моят разсъдък се оказва неопитен за това. Никога не съм се справяла добре с естествените науки в учебно заведение и сега доста усърдно се опитвамда схвана вашите изводи, само че това взривява мозъка ми ”, сподели тя.

След това Кокс и водещите смениха тематиката на диалога, само че в края на изявлението Лангсфорд  още веднъж се върна към нея с въпроса. " Сега се запитвам, в действителност ли съм холограма? " На което физикът отговори: „ Да, евентуално е по този начин “.

В мненията на уеб страницата на предаването множеството споделиха, че са шокирани от изказванието на учения. Някои развихриха възприятието си за комизъм, а други пък даже благодариха на физика, че ги подтиква да търсят нови данни какво е Вселената.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР