Британският боксьор в тежката категория Дилиън Уайт е поредният, който

...
Британският боксьор в тежката категория Дилиън Уайт е поредният, който
Коментари Харесай

Дилиън Уайт засипа със закани Кобрата

Британският боксьор в тежката категория Дилиън Уайт е следващият, който се подреди на опашката за международната купа в категория IBF.
Той се самопредложи за възможен конкурент на Кубрат Пулев, който е първи кандидат за пояса, в случай че той бъде лишен на Анди Руис.
 Приятелката на Кобрата към Джени Суши: Познаваш ли Багата?
" Ако има реванш, IBF, може да отнеме купата на Анди Руис. Ако я овакантят, на драго сърце ще я трансформира в своя цел. Имат уговорка за реванш, само че IBF са доста прецизни - по този начин Антъни Джошуа стана първенец.

Тайсън Фюри не направи наложителната си отбрана против Вячеслав Глазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа заплати прекомерно скъпо за пердах с Мартин, тъй като знаеше, че елементарно ще му вземе пояса.

Ако лишават купата на Руис и ме изправят против Пулев за овакантената купа - ще го спукам от пердах и ще я взема. Ще разбия Пулев на късчета ", закани се Дилиън Уайт.

Думите му би трябвало да се възприемат в подтекста на обстоятелството, че е клиент на мениджърската организация на Еди Хърн, с която работи и Джошуа. Според разпоредбите при отвод на Руис от купата, то противник на Кобрата би трябвало да бъде Агит Кабайел, който е идващият в ранглистата на федерацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР