Британският боксьор Хюи Фюри (21 победи, 11 с нокаут) е

...
Британският боксьор Хюи Фюри (21 победи, 11 с нокаут) е
Коментари Харесай

Съперникът на Пулев: Предимството ми е в младостта

Британският боксьор Хюи Фюри (21 победи, 11 с нокаут) е уверен, че ще слезе от кръга в ”Арена Армеец ” като победител след мача си с Кубрат Пулев след седмица.
Съперникът на Кобрата към този момент е на българска земя и съобщи, че ще разчита на младостта си с цел да победи Кобрата (25 победи, 13 с нокаут) и да стане главен кандидат за международната купа в тежка категория на IBF, която е владеене на Антъни Джошуа.

" Направих доста добра подготовка и се намирам в най-хубавата форма в живота си. Сигурен съм, че ще сляза като победител от кръга. Опитът е огромното преимущество на Пулев, моето обаче е младостта. Той към този момент остарява ", съобщи Фюри пред публицистите на летище " София ", представен от БТВ.

Дните преди мача, когато не е претрупан със отговорности към срещата, британецът ще бъде в Пловдив. Там той ще направи първата си подготовка на българска земя в неделя (21 октомври), а по-късно ще прегледа града. През идната седмица предстоят формалната конференция на двамата боксьори и кантарът преди срещата, които ще са в София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР