Британският бизнесмен Ричард Брансън, известен най-вече като собственик на конгломерата

...
Британският бизнесмен Ричард Брансън, известен най-вече като собственик на конгломерата
Коментари Харесай

Документален филм за Ричард Брансън ще ви вдъхнови и окрили да дерзаете

Британският предприемач Ричард Брансън, прочут най-много като притежател на конгломерата от компании „ Върджин груп “, не се дефинира като човек, който обича да гледа обратно. Той избира да се концентрира върху бъдещето. Понякога обаче животът предлага опция да отправим взор към предишното, преди да скочим назад в сегашното. С това обръщение стартира новата документална поредност на HBO, отдадена на Брансън. В четири епизода предприемачът ще опише своята философия за живота и елементи от него. Лентата е дело на Крис Смит и ще бъде налична за гледане от началото на декември, научаваме от формалния уебсайт на компанията Virgin.

Винаги съм вярвал, че животът не е прахосан, в случай че си научил доста и си съумял да го споделиш, споделя Ричард Брансън. Това схващане го кара да одобри поканата на Крис Смит в снимането на документалния филм.

Сериалът Branson улавя върховите моменти от живота на бизнесмена, в това число провокациите, безсънните нощи, моменти на мощен боязън и разрушено сърце, дните, в които всичко наподобява безусловно невероятно.



Вълнувам се от това по какъв начин този сериал може да ви покаже по какъв начин се оправих с всичко това и се надявам да помогне и на вас, споделя милиардерът. В епизодите може да видите обстановки, които са разтуптявали сърцето му и са сковавали челюстта му. Послания има доста, само че част от тях са, че риск постоянно си коства да се поеме и постоянно си коства да преследвате моментите, които стопират дъха ви.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Част от диалозите с Крис Смит са снимани броени дни преди полета на Брансън в космоса. Това ги прави извънредно трогателни и завладяващи. В сериала феновете могат да видят и неповторими архивни фрагменти, които до момента не са показвани. В епизодите ще вземат присъединяване част от брилянтните мозъци, с които предприемачът има щастието да работи през последните 50 години. Сред тях са публицисти, специалисти от промишлеността и близки родственици. Място е отделено и на починалата майка на Ричард Брансън, както и на брачната половинка му Джоан, която е неразделно до него, скрита зад кулисите.



Първият епизод на сериала Branson ще бъде излъчен по HBO в Съединени американски щати на 1 декември, а от 4 декември ще бъде наличен по HBO Max. Всеки четвъртък ще има нов епизод.



Заснемането на документалния филм бе предизвикателство на моменти, само че и премеждие. Надявам се, че ще насърчи всички вас да преследвате живот, по-прекрасен и по-пълноценен, в сравнение с в миналото сте считали за вероятен, споделя още Брансън, разкривайки детайлности за сериала.

Снимки: Virgin.com, Virgin Galactic
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР