Британският астроном Дейвид Брайънт от дълго време събира доказателства, с

...
Британският астроном Дейвид Брайънт от дълго време събира доказателства, с
Коментари Харесай

Астроном разкри: Кадрите от кацането на Луната са заснети на Хаваите и в Невада

Британският астроном Дейвид Брайънт отдавна събира доказателства, с които да потвърди, че по този начин наречената "лунна задача " на НАСА е подправена и че всички тези стъпки, "направени на Луната " са снимани на Земята.

Докато е събирал доказателствата, специалистът е интервюирал 14 астронавти, за които се твърди, че са взели участие в галактическата стратегия "Аполо " през 1963-1972 година и е открил, че свидетелствата на хипотетичните астронавти по отношение на пътуването до Луната доста се разминават в детайлите, детайлностите не съответстват, или другояче казано - тези хора просто лъжат.

Сега упоритият откривател твърди, че е намерил потулените места, където американците са снимали своето триумфално "кацане ". Дейвид е сигурен, че на висок рид наоколо до вулкана Мауна Кеа в Хавай, избрани ракурси съмнително наподобяват планината Таурус на Луната, която може да се види на видеото на НАСА от 1972 година.



Също по този начин голям кратер в соленото езеро Грум в южната част на Невада, останало след тестването на нуклеарни оръжия, наподобява просто тъкмо като лунен кратер на известния запис.



Според британеца, тези обекти са снимани от кинооператори, скрито наети от Националната галактическа организация на Съединени американски щати, под друг ъгъл, само че все пак образната аналогия на земните релефи с тези, за които се твърди, че са били снимани на единственият натурален сателит на нашата планета, не може да се отхвърли.

Брайънт отива още надалеч и допуска, че американците фактически може да са създали един полет до Луната, само че там са срещнали извънземни, които забранили на земляните да се върнат отново на Луната. След тази нещастна преживелица НАСА е трябвало да прибегне до машинация. Според астронома, и американските, и руските учени, добре знаели, че Луната е обитаема от интелигентни същества, само че Съединените щати въпреки всичко кацнали там.

Съюз на съветските социалистически републики обаче, били по-умни и не изпратили астронавтите си на такава рискована задача. До каква степен тези догатки са правилни, британецът към момента не дефинира, тъй като към момента търси спомагателни и по-конкретни доказателства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР