Британският актьор Пол Бетани се присъедини към актьорския състав на

...
Британският актьор Пол Бетани се присъедини към актьорския състав на
Коментари Харесай

Нови попълнения в компанията на Хан Соло

Британският артист Пол Бетани се причисли към актьорския състав на независимия филм за Хан Соло от "Междузвездни войни ", заяви Contactmusic.

Новината е обявил персонално режисьорът на продукцията Рон Хауърд. Носителят на "Оскар " показа фотография на 46-годишния артист в Тwitter, съпроводена от посланието: "Външният пръстен стана малко по-див с присъединението на Пол Бетани. Предоставя ми се трета опция да работя с него. Той е необикновен и толкоз надарен ".

The Outer Rim just got a little bit wilder #PaulBettany #ForceFriday pic.twitter.com/KzuAwhcIXy
— Ron Howard (@RealRonHoward) 1 септември 2017 година
63-годишният Рон Хауърд преди е работил с Пол Бетани над филмите "Красив разум " и "Шифърът на Леонардо ", напомня изданието.

Самостоятелният към момента неозаглавен филм за приключенията на Хан Соло, който е в развой на произвеждане, би трябвало да излезе на екран през 2018 година В облика на галактическия контрабандист и въстаник феновете ще видят артиста Олдън Ерънрайх, наследил в ролята легендата Харисън Форд.



Актьорският състав включва също Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Доналд Глоувър, Танди Нютън и Уоруик Дейвис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР