Британските ВВС са в бойна готовност за нанасяне на удар

...
Британските ВВС са в бойна готовност за нанасяне на удар
Коментари Харесай

Британските ВВС в Кипър са в бойна готовност за удар в Сирия

Британските Военновъздушни сили са в бойна подготвеност за нанасяне на удар по Сирия, заяви тази заран „ Таймс “, като се базира на източник от английското държавно управление.

„ Имаме самолети в английската база Акротири. Готови сме “, споделя източникът на изданието.

Тереза Мей привиква през днешния ден незабавно среща на кабинета поради химическата офанзива в Сирия, заяви Франс прес.

Би Би Си цитира свои източници, съгласно които Тереза Мей е декларирала подготвеност да се причисли към военните дейности против държавните сили в Сирия, без утвърждението на английския парламент. Говорител на премиерката отхвърли да разяснява това.

Според „ Дейли Телеграф “ Мей е наредила английските подводници да се придвижат към крайбрежията на Сирия на разстояние един ракетен удар.

В понеделник американският президент Доналд Тръмп предизвести, че ще даде корав боен отговор след известията за химическа офанзива на режима против жителите на бунтовническия град Дума, до Дамаск.

Вчера Тръмп съобщи, че следва офанзива против режима в Сирия.

Американският боен министър Джим Матис съобщи, че е подготвен да показа на президента Тръмп няколко военни разновидността за Сирия. Той акцентира, че Съединени американски щати към момента са в развой на оценка на данните за химическата офанзива, преди да формулират обвиняванията към Асад.

Русия стартира от през днешния ден да разполага военна полиция в град Дума, заяви съветската войска, представена от международните организации. Руската военна полиция ще обезпечава реда и сигурността и ще провежда помощите за локалното население, сподели ген. Виктор Позникир на конференция.

На този декор Боливия, която поддържа Русия против резолюцията на Съединени американски щати, изиска среща на Съвета за сигурност в Организация на обединените нации поради опасността от военна интервенция на Запада в Сирия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР