Британските туристи ще получават безплатна медицинска помощ, когато са на

...
Британските туристи ще получават безплатна медицинска помощ, когато са на
Коментари Харесай

Гарантират безплатна медицинска на британските туристи в ЕС

Британските туристи ще получават безвъзмездна здравна помощ, когато са на отмора в Европейския съюз, разкри министърът за Брекзит Дейвид Дейвис в миг, когато държавното управление се готви да разгласява в детайли позициите си за правата на имигрантите, написа в. "Дейли телеграф ".

Дейвис ще изиска от Брюксел да остане в действие Европейската здравноосигурителна карта и сподели, че в случай че Брюксел откаже, държавното управление ще продължи да заплаща годишно сумата от 155 млн. паунда, с цел да могат британците да получават гратис здравни услуги. Дейвис разкри и различен подробност от изпратения през днешния ден до управлението на Европейски Съюз документ от 12 страници с английската позиция за правата на имигрантите, който ще служи за основа в договарянията за Брекзит.

Министърът още сподели, че управляващите на Острова ще преглеждат престъпните досиета на жители на Европейски Съюз, подали молба за приемане на статут за уседналост, който ще им разреши да останат доживот във Англия, и ще депортират всяко нежелано лице.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР