Британските шефове превземат MLS с щурм, тъй като пристигането на

...
Британските шефове превземат MLS с щурм, тъй като пристигането на
Коментари Харесай

Британски мениджъри превземат MLS с щурм, тъй като треньорът на Манчестър Юнайтед става шести начело на Щатите

Британските шефове завладяват MLS с взлом, защото идването на Лионел Меси в боксофиса продължава да издига профила на лигата до нови висоти.

Асистентът на Манчестър Юнайтед Ерик Рамзи ще стане шестият треньор от Обединеното кралство, който ще дойде в Северна Америка идващия месец, когато поеме Минесота Юнайтед. Уелсецът към този момент подписа контракта си и ще се причисли към Дийн Смит от Шарлот, Фил Невил от Портланд Тимбърс, Гари Смит от Нешвил, Джон Хердман от Торонто и Ник Кушинг от Щатите от Ню Йорк.

„ Ако някой ме потърси за съвет, бих споделил на всеки в Англия да пристигна в МЛС “, споделя Кушинг, роден в Честър, който се причисли към Ню Йорк Сити през 2020 година след седем години в Манчестър Сити Жени. “ Предизвикателството е като Чемпиъншип в смисъл, че е в действителност спортно.

„ Атмосферата е невероятна, игрите в никакъв случай не стопират. Игрите ще продължат 96 минути, не замират. Има толкоз доста неща, с цел да успееш в тази лига. Не е толкоз просто, колкото просто да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР