Британски водолаз, участвал в мисията по спасяването на 12-те момчета

...
Британски водолаз, участвал в мисията по спасяването на 12-те момчета
Коментари Харесай

Спасител от пещерата в Тайланд: Подводницата на Мъск беше просто пиар

Британски водолаз, взел участие в задачата по спасяването на 12-те момчета от футболен тим и техния треньор в Тайланд, съобщи, че миниподводницата на Илон Мъск е била на ниска цена пиар, целящ да притегли вниманието на медиите, съобщи Си Ен Ен.

 „ Може да си завре подводницата, където боли “, сподели пред Си Ен Ен водолазът Върн Ънзуърт, като добави, че подводницата на Мъск не е имала „ никакъв късмет да проработи “.

Дотук се стигна, откакто шефът на Tesla и SpaceX разгласи, че ще построи миниподводница, която да помогне за спасяването на 13-те члена на от тима „ Дивите прасета ", които бяха блокирани в пещера в Тайланд от 23 юни.

Няколко дни по-късно Мъск персонално дойде в страната, с цел да даде подводницата на спасителите.

„ Нямаше никакъв късмет това да проработи. Той нямаше визия по какъв начин наподобява проходът на пещерата. Подводницата беше дълга към 168 см, тъй че нямаше по какъв начин тя да заобиколи трудностите в пещерата “, сподели Ънзуърт

 

Cave rescuer on Musk: “It was a PR stunt. It had no chance of working. ” pic.twitter.com/uPgRMQLkRx

— Quoth the Raven (@QTRResearch) July 13, 2018

 

Последните 4 деца и техният треньор бяха избавени във вторник, като се чака идната седмица всички членове на тима да бъдат изписани от болничното заведение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР