Британски турист беше открит мъртъв, държейки помпата си за астма

...
Британски турист беше открит мъртъв, държейки помпата си за астма
Коментари Харесай

Британски турист намерен мъртъв, „държейки помпата си за астма“ в хотелската стая по време на ваканция в Тайланд

Британски екскурзиант беше открит мъртъв, държейки помпата си за астма в хотелската си стая в Тайланд, откакто показа страховете си от вируса, обикалящ страната.

Джеймс Мур беше на мечтано пътешестване до югоизточната част на Азия и трябваше да се върне вкъщи през февруари. Въпреки това, няколко дни след пътуването, Джеймс се разболя, само че го отхвърли като локален вирус. По-късно неговият другар Дейв Мос не съумя да се свърже с него, по тази причина отиде да ревизира хотелската му стая и го откри съществено болен. Той подвигна алармата и Джеймс беше откаран по неотложност в болница, само че малко по-късно беше разгласен за мъртъв от лекарите.

Сестрата на Джеймс Рейчъл Тейт сподели за нещастието: „ Когато Дейв не можа да се свърже с него, той се разтревожи и отиде в хотела на Джеймс. Това, което откри в тази стая, беше необикновено. Джеймс лежи неподвижно на леглото си, стискайки помпата си за астма. Сестра му се координира с английското посолство и тайландските управляващи, с цел да върнат тялото му назад в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР