Британски полицай спаси товарен бус от падане от мост, държейки

...
Британски полицай спаси товарен бус от падане от мост, държейки
Коментари Харесай

Полицай държа 15 минути катастрофирал бус, за да не падне от мост

Британски служител на реда избави товарен бус от рухване от мост, държейки го 15 минути за едно от колелата, заяви "Дейли мейл ", представен от БГНЕС.
Произшествието станало близо до град Лийдс. Шофьорът на буса не се справил с ръководството, колата се преобърнала с колелата нагоре и съвсем цялата изскочила отвън моста. Самият водач нямало по какъв начин да излезе от висящата над водата кабина.

Полицаят Мартин Уилис пръв пристигал и като видял по какъв начин возилото съвсем цялото виси отвън моста, хванал го за едно от колелата, с цел да го задържи от рухване. В такова състояние той прекарал 15 минути, до момента в който дойдат спасители.

"След като удържах колата, с цел да престане да се люлее от вятъра, не могат да опиша какво облекчение изпитах, когато пристигна пожарно-спасителната работа на Уест Йоркшир ", написа служителят на реда в Twitter, където разгласява фотоси от местопроизшествието.

Спасителите изтеглили фургона от ръба на моста и го обърнали в обикновено състояние благодарение на специфични въжета. 22-годишният водач е настанен в болница без заплаха за живота.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР