Британски и американски доброволци са пристигнали в района на Африн,

...
Британски и американски доброволци са пристигнали в района на Африн,
Коментари Харесай

Американци и британци тръгват на война с Турция

Британски и американски доброволци са пристигнали в региона на Африн, с цел да се борят с турските сили в Сирия, заяви „ Ройтерс “.

В предишното доброволците са се сражавали против групировката „ Ислямска страна “ в редовете на ръководените от кюрдите „ Сирийски демократични сили “.

От Съюз на демократичните сили оповестиха, че част от задграничните бойци в региона на Дейр ез Зор са показали предпочитание да вземат участие в сраженията с турската войска. Турските управляващи изпратиха военни сили в региона на Африн, като настояват, че целят да отхвърлен терористичните сили в региона. Сирисйките кюрди обаче считат, че акцията е ориентирана против тях.

Има американци, британци, германци, разнообразни националности от Европа, Азия и Америка ", прецизираха от Съюз на демократичните сили.

От групата декларират, че турски представители доста преувеличават броя на жертвите, който кюрдските сили са дали. Представители на Русия и Съединени американски щати към този момент се оповестиха против турската атака.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР