Британски боец, който беше държан като военнопленник от Русия и

...
Британски боец, който беше държан като военнопленник от Русия и
Коментари Харесай

Британски боец ​​Ейдън Аслин, осъден на смърт от Русия отново на фронтовата линия в Украйна

Британски войник, който беше държан като военнопленник от Русия и наказан на гибел, се върна на фронтовата линия в Украйна.

Ейдън Аслин разгласява в обществените медии от раздраната от войната Авдивка, основна фронтова линия във войната, само че споделя, че е там, с цел да доставя медицински консумативи, а не да се бие. Той показа фрагментите от фронтовата линия със звука на снаряден огън на назад във времето и сподели: „ Ние сме тук, в Авдиевка. Просто си потеглям. "

‌30-годишният британец беше наказан на гибел, до момента в който беше в съветски ръце, само че по-късно беше освободен, с цел да се върне вкъщи. Той беше хванат от руснаците през април 2022 година, до момента в който се биеше като украинец Морски пехотинец в Мариупол. ‌По-късно той разгласява: „ Посетихме Авдивка през днешния ден, с цел да доставим жизненоважни медицински консумативи за цивилните, които са оживели в града или това, което е останало от него.

„ Както доста други градове като Бахмут и Мариупол, Авдивка е просто още един град, погубен от Русия. ‌Руснаците споделят, че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР