Британската звезда в тежката категория на професионалния бокс Дерек Чисора

...
Британската звезда в тежката категория на професионалния бокс Дерек Чисора
Коментари Харесай

Чисора прогнозира кога ще е мача Усик - Фюри

Британската звезда в тежката категория на професионалния бокс Дерек Чисора даде своята прогноза по кое време ще се състои обединителния мач за поясите в дивизията сред Александър Усик и Тайсън Фюри.

Според него боят сред носителя на купите на WBO/WBA/IBF/IBO и първенеца WBC ще се организира още през декември, само че при едно изискване.

" След две седмици Тайсън ще се боксира с Франсис Нгану в Саудитска Арабия. Ако всичко мине по проект и Тайсън не получи някаква контузия, то мачът му с Усик ще е на 23 декември. Той е задължен да провежда този мач, с цел да не изостава от другите представители на семейство Фюри. Погледнете по този начин на нещата и ще разберете за какво мисля по този начин ", споделя Чисора.
 Еди Хърн разкри хонорарите на Усик и Фюри
Еди Хърн разкри хонорарите на Усик и Фюри

Британецът още веднъж ще вземе лъвския къс

Мачът сред Фюри и някогашния първенец на UFC Нгану е на 28 октомври в столицата на Саудитска Арабия Риад. Британецът получи особено позволение от WBC за този дуел с показателен темперамент. Въпреки това спечелилият ще получи специфичен трофей, който към този момент беше показан.

В случай, че Фюри фактически получи травма, то мачът му с Усик, за който има подписан контракт, ще се организира през януари 2024 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР