Британската верига за бързо хранене Лион (Leon) ще преобразува ресторантите

...
Британската верига за бързо хранене Лион (Leon) ще преобразува ресторантите
Коментари Харесай

Верига британски ресторанти се преобразува в минисупермаркети

Британската верига за бързо хранене " Лион " (Leon) ще преобразува заведенията за хранене си в минисупермаркети, с цел да се приспособи към рецесията с ковид и да подкрепи британците да вършат покупките си в миг, когато жителите щурмуват огромните вериги, съобщи Франс прес.

" Лион ", прочут най-много с бургерите си, изяснява в прессъобщение, че ще предложи онлайн платформа за извършване на покупки, която ще разрешава на потребителите да се доставят със артикули, все едно посещават обичайната верига супермаркети.

От сряда тези заведения за хранене и платформата ще оферират подготвени ястия, сосове, месо и други храни. " Лион " има 65 търговски обекта в Обединеното кралство.

Клиентите ще могат да купуват артикули и през приложения за доставки като " Деливъру " (Deliveroo) и " Юбер Ийтс " (Uber Eats).

" От едната страна са супермаркети и личният състав им, подготвени да доставят потребителите, а от другата - супермаркети с празни лавици. Не е заслужено, за клиентите, за хората, които губят работата си и за бизнеса ", сподели създателят на " Лион " и негов изпълнителен шеф Джон Съливан.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР