Британската принцеса Юджини се омъжва за бизнесмена Джак Бруксбанк в

...
Британската принцеса Юджини се омъжва за бизнесмена Джак Бруксбанк в
Коментари Харесай

Принцеса Юджини се омъжва за бизнесмена Джак Бруксбанк в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор

Британската принцеса Юджини се омъжва за предприемача Джак Бруксбанк в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзорския замък, където се венчаха братовчед ѝ принц Хари и някогашната актриса Меган Маркъл.

При мощен вятър дойдоха гостите на втората кралска женитба за годината, както във Англия назовават венчавката на внучката на кралица Елизабет Втора принцеса Юджини и Джак Бруксбанк в Уиндзорския замък. Силните пориви напразно накараха дамите да придържат с ръка елегантните си шапки.

Сред първите пристигнали бяха манекенката Пикси Гелдоф, щерка на английския рок музикант Боб Гелдоф. Тя беше облечена в нежно розов тоалет, съпроводена от барабаниста Джордж Барнет. Сред най-ранните посетители бяха комикът Джими Кар и някогашната другарка на принц Хари Челси Дейви. Светът на изкуството беше показан от авангардната художничка Трейси Емин.

На събитието участват към 850 посетители, измежду които Роби Уилямс и брачната половинка му Айда Филйд, Ели Гулдинг и Кара Делевин.
 princess7  princess5  princess3  princess4  princess2  princess1  princess6
Принцеса Юджени е девета подред по унаследяване на английската корона. Тя е щерка на херцога на Йорк и Сара Фъргюсън, и внучка на кралица Елизабет II.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР