Британската полиция ще действа по-строго по отношение на нарушителите на

...
Британската полиция ще действа по-строго по отношение на нарушителите на
Коментари Харесай

Затягане! Британската полиция ще е по-строга към нарушители на коронавирусни мерки

Британската полиция ще работи по-строго във връзка с нарушителите на коронавирусните ограничавания, предизвестиха началникът на лондонската полиция и държавният секретар по битката с престъпността, представени от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Шефката на лондонската полиция Кресида Дик съобщи, че служителите на реда ще подхващат по-твърди дейности за налагане на карантинните правила, защото някои хора не престават да подценяват рестриктивните мерки за събиранията. " Все по-вероятно е тези, които нарушават законовите ограничения за COVID-19, да бъдат глобявани ", написа Дик във в. " Таймс ".

Държавният секретар за битката с престъпността и по въпросите на полицията Кит Молтхаус съобщи, че държавното управление може да обмисли още по-строги ограничения, в случай че данните за инфектирани и приети в болница с новия ковид покажат, че това е належащо.

" Ако желаеме да излезем от тази обстановка в положително положение и да подсигуряваме, че това ще е последната огромна карантина, е доста значимо да съблюдаваме разпоредбите. За жал, в някои региони на страната дребен брой хора отхвърлят да оказват помощ на останалите ", сподели той пред Скай нюз.

След рецензии, че в неделя министър председателят Борис Джонсън е отишъл с колело от " Даунинг стрийт " до Олимпийския парк в Източен Лондон, което е към 11 км, Молтхаус съобщи, че е възможно да се кара колело като физическо упражнение, само че " на локално равнище ", т.е. в квартала, покрай дома. На въпрос дали дългите разходки с колело са в границите на разрешеното Молтхаус отговори: " Да. И молим хората да остават на локално равнище, когато се упражняват. Разбира се, " локално ", е въпрос на пояснение, само че хората общо взето знаят какво значи това. "

В Епсъм, в южното британско графство Съри, е открита краткотрайна морга поради многото умряли от ковид, съобщи Франс прес. В петък Англия записва рекордните 1325 смъртни случая за 24 часа.

Това утежняване на статистиките натоварва лечебните заведения, както реанимационните им отделения, по този начин и моргите им. Поради неналичието тук-там краткотрайната морга, направена на поляна в Епсъм, към този момент е приела 170 тела, като над половината са на умряли от новия ковид, оповестиха локалните управляващи. Тя е с потенциал 1400 места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР