Британската полиция продължава разпита на четиримата заподозрени във връзка с

...
Британската полиция продължава разпита на четиримата заподозрени във връзка с
Коментари Харесай

Полицията във Великобритания разпитва четирима заподозрени по случая с камиона

Британската полиция продължава разпита на четиримата обвинени по отношение на камиона с български номера, открит в графство Есекс.

Един мъж беше арестуван през вчерашния ден на летище " Станстед " по съмнение в непредумишлено ликвидиране и скрит план за трафик на хора. Той е на 48 години и е от Северна Ирландия.

Задържани са още двама души - мъж и жена на 38 години, в Уорингтън по същите обвинявания. 25-годишният водач на камиона беше задържан в сряда по съмнение в ликвидиране.
Виетнам се включи в следствието на камиона палач в Англия Междувременно английската полиция арестува четвърти обвинен във връзка със случая
Междувременно се организира различаване на телата, само че английската полиция съобщи, че няма да оповестява елементи, до момента в който процесът по формалната идентификация не бъде утвърден.

" В четвъртък дадохме първична информация за националността на жертвите. Въпреки това в този момент има развиване на обстановката. В този смисъл, няма да оповестявам по-нататъшни детайлности, до момента в който не се организира формалната идентификация, утвърдена от правосъдния доктор на Нейно величество ", изясни Пипа Милс - заместител шеф на полицията в Есекс.
Откъде е тръгнал контейнерът с товара на камиона палач? Белгийското пристанище Зеебруге е директна точка за мигрантите към Англия
В четвъртък и петък част от телата бяха превозени в болница на 40 километра от индустриалния парк, където беше откри камионът, с цел да бъдат разпознати. Милс акцентира, че националността на жертвите към момента не е доказана и помоли медиите да не популяризират спекулации за нещастието.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР