Британската певица Джос Стоун е била задържана и депортирана от

...
Британската певица Джос Стоун е била задържана и депортирана от
Коментари Харесай

Певицата Джос Стоун е била задържана и депортирана от Иран

Британската певица Джос Стоун е била арестувана и депортирана от Иран, откакто не съумяла да убеди управляващите там, че няма да се опита да направи обществен концерт в страната.

Вижте тази обява в Instagram.Публикация, споделена от Joss Stone (@jossstone) на Юли 3, 2019 в 4:50 PDT
32-годишната изпълнителка, която от пет години прави своето така наречен " тотално международно турне " с общо 200 спирки, разгласява видео в " Инстаграм " профила си, в което носи бял шал на главата си и споделя, че при опита й да влезе в страната дружно с екипа й първо са били арестувани на границата, а по-късно и депортирани.

" Знаехме, че не може да създадем публичен концерт, защото аз съм жена, а това е нелегално в тази страна. Лично аз нямам предпочитание да вървя в ирански затвор, нито се пробвам да трансформира политиката в страните, които навестявам, нито пък желая да заплашвам други хора ", споделя тя.

Въпреки това обаче управляващите не са били уверени, че тя няма да направи опит да изнесе обществен концерт, поради което са били сложени в нещо като черен лист. За това тя и хората, с които е пътувала, са разбрали, когато са се озовали в залата за имигранти.

" След дълги полемики с най-приятелски настроените, чаровни и доброжелателни хора от имиграционните служби, бе взето решение да ни задържат за през нощта и да ни депортират сутринта ", споделя певицата, след което добавя, че този миг е разрушил дребна част от сърцето й.

Стоун се е пробвала да посети остров Киш, който се намира в залива край южния бряг на Иран, е единственото място в Иран, което чужденците могат да посещават без да им е нужна виза.

Стоун добавя, че имиграционните служби на летището са я окуражили да отиде до посолството на Иран във Англия, с цел да обезпечи всички нужни документи и тогава да се върне още веднъж.

По-рано тази седмица Стоун разгласява фотоси от пътешестване до република Йемен, която пострада мощно след четиригодишна революция.

Певицата разгласи, че е получила позволение да направи концерт пред аудитория от мъже и дами, обещано й от шефа на провинция Ал-Махра, намираща се на границата с Оман и надалеч от боевете сред силите на йеменското държавно управление и бунтовническото придвижване Хути.

Спирка номер 198 в нейното международно турне бе в либийската столица Триполи, където подкрепяното от Организация на обединените нации либийско държавно управление се бори със силите, правилни на военачалника ген. Калифа Хафтар, добавя Би Би Си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР