Британската певица Адел отново е в плен на любовта и

...
Британската певица Адел отново е в плен на любовта и
Коментари Харесай

Адел отново в плен на любовта след развода със съпруга си

 Британската певица Адел още веднъж е в плен на любовта и изживява скришен разказ, написа в. " Мирър ".

Загадъчният нов мъж в живота на 32-годишната изпълнителка в действителност е остарял другар от детинство, с който я събира непредвидена среща предходната година. Това се случва, когато около разхлабените противоепидемични ограничения Адел се връща от провинцията в Лондон. След задушевна среща с общи другари двамата осъзнават, че посред им прехвърчат искрите на любовта.

Въпреки че двойката пази романа си в загадка, източници от обкръжението й разкриват, че певицата и новият й любим не изключват опцията да имат деца в бъдеще.

" Адел е в плен на любовта и въпреки да пази ревностно самоличността на новия си фаворит, тя не крие щастието си от околните и приятелите си. Имайки поради, че те към този момент имаха основата на отдавнашно другарство, нещата посред им се развиха бързо и двамата в този момент са доста щастливи. Те също по този начин не изключват опцията в бъдеще да основат поколение. Адел в никакъв случай не е крила, че желае още деца ", споделя неназован източник от обкръжението й.

Вълнуващата новина идва скоро откакто Адел завърши развода си със Саймън Конеки. Това се случи близо две години откакто двойката оповести раздялата си през 2019 година От брака си с Конеки певицата има 8-годишен наследник, Анджело.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР