Британската кралица Елизабет Втора е решила напълно да се откаже

...
Британската кралица Елизабет Втора е решила напълно да се откаже
Коментари Харесай

Кралицата спря алкохола

Британската кралица Елизабет Втора е решила изцяло да се откаже от потреблението на алкохолни питиета по рекомендация на лекаря си оповестява Daily Mail, представен от dir.bg.

Медицинският съвет не е обвързван със здравословни проблеми на кралицата и е даден като " защитна мярка ", настояват източници, близки до Бъкингамския замък.

Тази година Елизабет Втора навърши 95 години. Кралицата е решила да съблюдава лекарската рекомендация, защото желае да е в отлична форма за отбелязването на седемдесетата годишнина от възкачването си на престола, която ще бъде през 2022 година

" Тя желае да се усеща допустимо най-добре, с цел да се наслаждения на идните летни тържества, а неотдавна лекарите ѝ споделиха, че ограничението на алкохола ще бъде от огромна изгода. Кралицата в никакъв случай не е пила доста, " изяснява източникът на в. " Дейли телеграф ", представен от Българска телеграфна агенция.

Елизабет Втора от време на време си разрешава алкохолна напитка вечер, съгласно английските медии. Тя е любителката на изсъхнало мартини, като достойнството да го подготвя постоянно е била на починалия ѝ брачен партньор принц Филип. Той умря през април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР