Британската бюджетна авиокомпания easyJet обяви нов маршрут от летище София.

...
Британската бюджетна авиокомпания easyJet обяви нов маршрут от летище София.
Коментари Харесай

ЕasyJet пуска за първи път полети между България и Шотландия

Британската бюджетна самолетна компания easyJet разгласи нов маршрут от летище София. От 16 декември потеглят полети до шотландската столица Единбург, като те ще се правят два пъти седмично - във вторник и събота.

От известието на компанията излиза наяве, че линията към този момент ще стартира като сезонна до 14 април 2018 година и може да бъде удължена при положение на задоволителен интерес.

Билетите от София до Единбург към този момент са в продажба на уеб страницата на easyJet, както и в мобилното приложение на компанията, като цените потеглят от 15 евро в едната посока.

" easyJet чака да транспорти към 10 000 пасажери през първата зима на активност по този маршрут ", се споделя още в известието.

Британската компания навлезе на българския пазар през 2007 година и новата линия ще бъде шеста в нейната мрежа до и от нашата страна.

Авиокомпанията има целогодишни полети от София до Лондон Гетуик, Лондон Станстед и Манчестър и неотдавна свързва летище Варна с Лондон Гетуик и Берлин Шьонефелд.

" Щастливи сме да обявим този нов маршрут през днешния ден. Новите полети ще предложат по-голям избор на шотландските ски туристи да прекарат зимните си ваканции в известните български зимни курорти, както и на българските пасажери да посетят една от най-атрактивните европейски столици, известни със своето завещание, просвета и фестивали. Сигурни сме, че този нов маршрут ще бъде известно допълнение към настоящата ни мрежа от летища ", разяснява шефът за английския пазар на авиолиниите Али Гейуд.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР