Британска баба, очакваща бруталната си екзекуция в индонезийски затвор, намери

...
Британска баба, очакваща бруталната си екзекуция в индонезийски затвор, намери
Коментари Харесай

Британска баба, осъдена на смърт, не мисли за мрачната съдба с творческо хоби

Британска баба, очакваща бруталната си екзекуция в индонезийски затвор, откри метод да занимава мозъка си при пъклен условия.

Линдзи Сандифорд от Редкар, Северен Йоркшир, прекара 11 изтощителни години на смъртна присъда в прословутия затвор Керобокан в Бали – прочут измежду локалните като хотел K – само че в този момент най-сетне има вяра за пролонгация след измененията в закона.

67-годишната жена беше хваната с кокаин за £1,6 милиона в куфара си, до момента в който летеше за Бали от Банкок. Въпреки че си сътрудничи с полицията за залавянето на тези, които стоят по-високо в командната верига, Сандифорд е наказан на гибел посредством разстрел според строгите индонезийски закони за трафик на опиати.

При този принудителен способ на екзекуция пандизчиите избират да седнат или да станат, до момента в който въоръжени бойци стрелят по тях, целейки се в сърцето. Оцелелите са убити в главата от командира. Бившият юридически секретар Сандифорд в този момент прекарва дните си в мрачна килия с размери пет на пет метра с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР