Британката Доун Стърджис, която почина от натравяне с новичок, се

...
Британката Доун Стърджис, която почина от натравяне с новичок, се
Коментари Харесай

Британката, починала от новичок, си го пръснала като парфюм

Британката Доун Стърджис, която умря от натравяне с новичок, се е напръскала с нервно-паралитичния сътрудник, мислейки го за парфюм, защото то било в такава бутилка. Това твърди нейният другар Чарли Роули, който пострада от същото вещество, само че оцеля, оповестява „ Сън “.

Роули направил разобличаване от болничното си легло в Солзбъри. Той и приятелката му бяха настанени в същото лечебно заведение, където от отравяне с новичок се лекуваха някогашният руски сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия.



Братът на Чарли – Матю, съобщи, че стоял неразделно до леглото му след гибелта на Доун. „ Брат ми ми сподели, че си е спомнил, че Доун си е пръснала от парфюма на двете китки. Спомена също, че незадълбочено си спомня странната, сходна на амоняк, миризма, носеща се от парфюма “, сподели той.

В момента Чарли се възвръща в болничното заведение. Той бил единствено „ кожа и кости “, когато фамилията му най-сетне получило позволение да го види.

„ Беше полубуден и говореше „ убиха приятелката ми, убиха приятелката ми “. Беше сърдит и плачеше “, сподели Матю.



От полицията потвърдиха, че в дома на Доун и Чарли е открита дребна бутилка, съдържаща същото вещество, с което са били нападнати и семейство Скрипал.

Остава тайнственост по какъв начин Доун и Чарли са се сдобили с бутилката. Разследващите сега работят за изясняването ѝ, употребявайки отпечатъци от парка, където двамата са се разхождали преди да колабират.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР