БРИТАНЕЦ, хвърлен в затвора в Сибир, нарече Владимир Путин отмъстителен

...
БРИТАНЕЦ, хвърлен в затвора в Сибир, нарече Владимир Путин отмъстителен
Коментари Харесай

Британец, хвърлен в затвора от Путин, обвини деспота като „отмъстителен страхливец“ заради убийството на Навални… въпреки че „е в списъка на убитите на Влад“

БРИТАНЕЦ, хвърлен в пандиза в Сибир, назова Владимир Путин „ злопаметен страхливец “, който е „ персонално виновен “ за убийството на Алексей Навални.

42-годишният Владимир Кара-Мурза излежава драконовска присъда от 25 години за хипотетична „ държавна измяна “, откакто подлага на критика противозаконната война на Русия против Украйна.

Кара-Мурза има както английски, по този начин и руски паспорт и е работил като изтъкнат опозиционен политик в Москва, преди да бъде задържан по скалъпени обвинявания в държавна измяна предходната година.

Това е първият път, когато Кара-Мурза приказва, откогато сътрудника му от опозицията Навални умря предходната седмица в сходен пъклен арктически затвор, като нови отчети настояват, че врагът на Путин е бил погубен с „ единствен удар в сърцето “.

Сега има огромна угриженост за „ доста болния “ британец, за който се притесняват, че ще бъде „ идващият “ в листата на Путин, откакто разгневи грубия съветски водач с продължаващата му рецензия към режима в Кремъл.

„ Вла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР