Брилянтният рейд на Григор Димитров на турнира Маями оупън продължи

...
Брилянтният рейд на Григор Димитров на турнира Маями оупън продължи
Коментари Харесай

Григор преодоля и Зверев и на финал. Завръща се и в топ 10

Брилянтният рейд на Григор Димитров на шампионата " Маями оупън " продължи и на полуфинала против един от най-неудобните му противници - Александър Зверев. Българинът преодоля германеца с 6:4, 6:7(4), 6:4 за 2,40 ч. и в неделя ще спори на финала против Яник Синер, който надалеч по-лесно победи Даниил Медведев - 6:1, 6:2.

Независимо по какъв начин ще свърши дуелът за купата във втория за годината Мастърс шампионат, в понеделник Григор се завръща в топ 10 на ранглистата за първи път от 2018 година В точките във Флорида българинът към този момент изпревари Стефанос Циципас и Алекс де Минор.

Първата ни ракета отстрани трети състезател от челната десетка тази седмица - след Хуберт Хуркач и Карлос Алкарас.

Зверев е измежду най-трудните му противници - до през днешния ден го бе побеждавал единствено един път в осем мача и то в далечната 2014 година Само през предходната Саша го съкруши четири пъти.

Не и този път - Григор бе непреклонен, като за трети път в кариерата си е финалист на шампионат от серията Мастърс 1000. През 2017 година той взе купата в Синсинати, а в края на предходната година отстъпи пред Новак Джокович в Париж.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР