Брет Голдщайн от „Тед Ласо“ казва, че би бил „абсолютно добре“ с двойка между Рой, Кийли и Джейми

...
Хитовото шоу Ted Lasso“ приключи по-рано тази година и докато
Коментари Харесай

Хитовото шоу „Ted Lasso“ приключи по-рано тази година и докато се опитваше да завърши сюжетната линия на титулярния треньор (Джейсън Судейкис), няколко други сюжетни точки бяха оставени отворени за потенциално продължение или спиноф поредица.

Една от тези теми беше дали PR-вундеркиндът Кийли Джоунс (Джуно Темпъл) ще се окаже с първото си гадже в сериала, футболната звезда Джейми Тарт (Фил Дънстър), или с по-скорошната си любов (и футболна звезда, превърнала се в коментатор- треньор) Рой Кент (Брет Голдщайн).

За чест на шоуто, финалът на сериала подсказва, че Кийли е избрала да не бъде с нито един мъж, напълно доволна да продължи сама.

Но Голдщайн наскоро спекулира пред Entertainment Weekly, че „мечтае“ за съвсем различен резултат.

 Брет Голдщайн в "Тед Ласо." = Брет Голдщайн в "Тед Ласо". Колин Хътън/Apple TV+

„Фактът, че някои неща не са решени, така че да мога да сънувам това, което искам да сънувам…“, отбеляза той пред публикацията как завърши „Тед Ласо“. „Сега, в съня ми, има много Рой и Кийли и има много Рой, Кийли и Джейми.“

„И една тройка е абсолютно добре за мен!“ добави Голдщайн.

„Ted Lasso“ се излъчи три сезона на Apple TV+, като по пътя си спечели 11 Primetime Emmys. В допълнение към участието си в ролята на любимия герой на феновете Рой, Голдщайн беше съсценарист и копродуцент на шоуто, като взе две собствени статуетки Еми.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР