Брендън Хартли ще осъществи дебюта си във Формула 1 този

...
Брендън Хартли ще осъществи дебюта си във Формула 1 този
Коментари Харесай

И за да си пилот във Ф1, пак ти трябва учебник

Брендън Хартли ще реализира дебюта си във Формула 1 този уикенд с Торо Росо в Съединени американски щати, а за това схваща малко повече от седмица преди самото съревнование. Хартли бе извикан на пожар поради уговорката на Пиер Гасли в Япония и тазгодишният победител от " 24-те часа на Льо Ман " " навлиза " допустимо най-бързо в новия си автомобил.

Въпреки че като дълготраен водач на Porsche Хартли има забележителен опит, с цел да караш във Формула 1 ти трябват и избрани знания и подготовка: " Веднага, когато стана ясно, че ще карам на " Остин ", от Торо Росо ми дадоха справочник на водача, който е към 50 страници. Трябва да науча всички режими на автомобила, настройките на кормилото. Имам четири часа проби преди квалификацията и ще се веселя да мисля, че това ще ми бъде задоволително, с цел да бъда бърз ".

27-годишният водач имаше опцията да тества болида в симулатора на отбора в базата във италианския град Фаенца: " Това ще бъде сериозна стъпка напред. За финален път бях в болид от Формула 1 преди шест или седем години ", добави Хартли, който бе формален авариен водач на Ред Бул през 2009-а и 2010-а и записа един тест за Ред Бул през 2008-ма и два за Торо Росо през 2009-а. Той също по този начин взе присъединяване в теста за млади водачи на " Маникур " през 2012-а с Мерцедес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР