Бременността не е никак лесна, особено ако си сред най-популярните

...
Бременността не е никак лесна, особено ако си сред най-популярните
Коментари Харесай

Актриси, които са участвали във филми, докато са бременни

Бременността не е по никакъв начин лесна, изключително в случай че си измежду най-популярните холивудски дами. Някои от тях си взимат отмора от динамичния график на снимачната площадка, а други не престават да се насочват самоуверено към нови професионални провокации.

Вижте 7 световноизвестни актириси от Холивуд, които са били бременни по време на фотосите на обичаните ни филми и сериали:

Рийз Уидърспун

Режисьорката на кино лентата „ Панаир на суетата “ се майтапи с Рийз Уидърспун, че желае да бъде бременна преди фотосите на кино лентата. За благополучие желанието ѝ се сбъдва, тъй като Уидърспун носи второто си дете по време на фотосите. Бременността ѝ съумява да бъде прикрита с помощта на подобаващи рокли.

Скарлет Йохансон

През 2014г. актрисата Скарлет Йохансон афишира, че е бременна от годеника си Ромен Дауриак, до момента в който е на снимачната площадка на Отмъстителите: Ерата на Ултрон. Благодарение на нейния креативен екип, който я поддържа напълно, ролята ѝ във кино лентата е изиграна от нея необикновено и бременността на Йохансон остава изцяло незабелязана.

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус е бременна с първото си дете, когато снима сцената с Джони Деп в „ Карибски пирати: В непознати води “. За благополучие, с помощта на сестра си Моника Крус, която е определена за каскадьорка и дубльорка, всяка екшън сцена във кино лентата е била снимана. Самият филм става голям шлагер и се трансформира в един от 10-те най-касови кино лентата за десетилетието.

Кейт Уинслет

Актрисата Кейт Уинслет е бременна в петия месец по време на фотосите на кино лентата „ Дивиргенти “. Тъмните облекла, с които е облечена, и верните ъгли на снимане съумяват да скрият положението на носителката на „ Оскар “ от публиката.

Сара Джесика Паркър

Любимката на всички от хитовия сериал „ Сексът и градът “ Сара Джесика Паркър схваща, че е бременна при започване на фотосите на петия сезон, написа ohnamama.bg. Екипът на сериала се стараят да сортират тоалети, с които остане изразителния облик на Кари и в същото време да прикриват коремчето на Паркър.

Анджелина Джоли

До края на снимачния развой на прочувствената драма „ Подмяната “ актрисата Анджелина Джоли пази бременността си в загадка. Нейната героиня във кино лентата в действителност губи своето дете и се сблъсква с доста неприятни страсти за всяка майка. Близнаците Вивиан и Нокс на Анджелина Джоли и Брад Пит се раждат месеци преди премиерата на кино лентата.

Холи Бери

Холи Бери е със супер стегнат кожен костюм във кино лентата „ Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще “, което сигурно не е най-приятното нещо за бременна жена. За благополучие, сцените на Холи Бери са бързо проведени и снимани преди да стартира да ѝ проличава бременността. Всъщност самата актриса схваща, че е бременна в третия месец на снимачната площадка на кино лентата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР