Бременно коремче показа една от най-скандалните участнички в Ергенът“ Христиана

...
Бременно коремче показа една от най-скандалните участнички в Ергенът“ Христиана
Коментари Харесай

Какво се случва? Изгонената Христиана от „Ергенът“ бременна!

Бременно коремче сподели една от най-скандалните участнички в „ Ергенът “ Христиана Манова, пише Intrigi.bg. В предаването „ Преди обед “ тя нито удостовери, нито отхвърли вероятността да е бременна, като единствено разкри, че има мъж до себе си и е намерила любовта.

Макар че психоложката се появи с необятни черни облекла, издайническите следи на бременността си личаха. В Инстаграм профила си пък Хриси пуска единствено фотоси в лице или от кръста нагоре по този начин, че да не се види наедрялото коремче.

Христиана призна, че си има сериозен другар, който има бизнес с коли. Тя обаче избра да резервира самоличността на автоджамбазина в загадка. В обществения си профил също не споделя общи фотоси с бъдещия баща, написа Хотарена.

Блондинката не скри терзанията си от облика, който сподели в „ Ергенът “, само че показа, че в реалност не се държи по този метод. " Не спекулирам с алкохола в действителния живот. Държа се обикновено в всекидневието си, не е това, което се вижда от подбраните моменти в предаването. Тогава напрежението оказа огромно въздействие върху мен. Който не е бил в такова риалити, няма да може да ме разбере ", разкри Христиана.

Пред водещата Яна Донева тя с горделивост съобщи, че най-голямото й достижение е смъкването на над 60 кг от тежестта й. Манова е тежала цели 128 кг, когато е решила да стартира тежка и дълга борба с килограмите.

Ето по какъв начин е изглеждала преди:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР