Бременната Сиян Уелби показа разцъфналата си бебешка подутина на скорошна

...
Бременната Сиян Уелби показа разцъфналата си бебешка подутина на скорошна
Коментари Харесай

Бременната водеща на Capital FM Сиан Уелби демонстрира бебешка подутина в „babymoon` с годеника

Бременната Сиян Уелби сподели разцъфналата си бебешка издутина на скорошна отмора в чужбина, като радиоводещата се радваше на „ бебешки месец “ с годеника си Джейк Бекет.

37-годишната водеща - която е водеща на " Столична закуска " - разгласи, че чака бебе през февруари. Тя сподели на слушателите на радиото по това време: „ Това е напълно ново пътешестване за мен и желая да ви взема всички на него с мен. “

Тя осведоми почитателите през седмиците от този момент посредством изявления за нея Instagram акаунт и разкри през уикенда, че неотдавна се е насладила на „ бебешки месец “ в Тенерифе с годеника си Джейк. Сиан показа фотоси от ваканцията.

Снимките бяха споделени от Сиан и радиопродуцента Джейк със съответните им почитатели в взаимна обява в неделя. Двойката, която разгласи годежа си предходната година, написа: „ Babymoon “. Те маркираха курорта La Caleta в Адехе.

Публикацията включва разнообразни фотоси от времето им на острова, в това число една, която демонстрира водещата на This Morning Si...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР