Бременната и млада 18-годишна бразилка Габриел Барселуш Силва от град

...
Бременната и млада 18-годишна бразилка Габриел Барселуш Силва от град
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост: Жена уби бременна студентка, а после извърши нещо още по-немислимо

Бременната и млада 18-годишна бразилка Габриел Барселуш Силва от град Уберландия била в осмия месец от своята бременност. Ден преди ужасната си гибел тя разгласява фотография на корема си в обществени мрежи с думите " Аз съм най-щастливата жена в света ".

Тази история шокира освен жителите на Уберландия, където стана злокобното ликвидиране, само че и цяла Бразилия, пише " Дейли Мейл ", представен от Блиц.

От деня, в който младата студентка от селскостопанския университет научила за бременността си, тя не можела да се нарадва на щастието си.

" Преди няколко месеца получих благословия от Господа: ще имам бебе. Отначало бях обезпокоена, само че в този момент знам, че съм най-щастливата жена в света. В корема ми е моята щерка, останаха единствено няколко месеца до появяването й! ", написа Габриел в обществената мрежа.

Ежемесечно Габриел споделяла фотография с полуголия си стомах във " Facebook " и споделяла с клиентите си своето благополучие.

" Всеки ден виждам, че ставаш все по-голямо навътре в своята майка. Как те обичам, мое бебенце! Аз към този момент те обичам, макар че не съм виждала лицето ти! ", споделя убитата студентка.

На осмия месец от бременността си, в деня преди гибелта си, тя разгласява снимка с очевидно объл стомах и написала думите, които ще останат последни на страницата й в обществената мрежа - " Аз съм най-щастливата жена на света! "

За злощастие, от няколко месеца нейната 38-годишна съседка й завиждала за щастието й. Наскоро тя имала импровизиран аборт и 34-годишният й другар я заплашил, че ще си тръгне, в случай че нямат дружно дете.  

Завистницата срещнала Габриел на улицата и я поздравила за бременността, само че незабавно по-късно й пристигнала в мозъка свети ужасна концепция. Тя се прибрала вкъщи, пуснала компютъра си и гледала видео уроци по какъв начин се прави цезарово сечение. Няколко месеца по-късно съседката изчакала Габриел да си тръгне от университета и й предложила да й даде някои детски движимости.

Габриел не съумяла да отгатне същинските планове на дамата. В къщи злодейката добавила мощно сънотворно към освежаващата сякаш напитка на студентката. Когато Габриел заспала, завистницата изрязала и измъкнала бебето от корема й. Малко по-късно тя удушила Габриел, скрила тялото й в килим и го скрила в мазето.  

За да скрие следите от закононарушението, дамата се обадила на незабавна помощ и съобщила, че раждането й е почнало прибързано и детето се е родило на улицата. В болничното заведение лекарите прегледали " родилката ", незабавно осъзнали, че това е машинация и се обадили в полицията.  

Убийцата си признала за жестокото закононарушение, а служителите на реда се добрали до натрупа на същинската майка, на която се натъкнал инцидентно 14-годишен младеж.  

Удивително, само че момичето, принудително изрязано от корема на майка си, оживяло и в този момент е в специфичен развъдник в болница за сираци.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР