Бременна от женен мъж и изправена пред избор дали да

...
Бременна от женен мъж и изправена пред избор дали да
Коментари Харесай

Бременна съм от женен мъж

Бременна от женен мъж и изправена пред избор дали да задържа детето или не. Все отново, то не е отговорно за моите неточности.

Не мога да кажа, че имам шанс с мъжете. Всеки, който одобрявам вълшебен, се оказва женен. За страдание не съм нагла и не съм доста уверена в себе си. Не съм хубавица, само че мъжете си падат по мен.

Търся внимание и обич. Но в девет от 10 случая става въпрос за обвързани мъже. По някаква причина не попадам на свободни мъже. Вероятно би трябвало да се примиря с това.

Последната ми връзка е дълга, над 10 години. Много пъти съм го молила да остави жена си и да изградим щастието си дружно, само че той постоянно ми дава отговор, че не може да го направи.

Виждам, че страда. Но не мога да го очаквам повече. Аз съм над трийсет години и желая да имам свое семейство. Казах му, че би трябвало да се разделим. Кой има потребност от това изтезание? Престанах да давам отговор на позвъняванията му.

Той, обаче, не се отхвърля от мен към този момент половин година. Постоянно припомня за себе си един път месечно. Веднъж на едно празненство имаше един мъж, който беше доста настойчив. Беше се напил и аз се изплаших. Обадих се на моя някогашен ухажор да пристигна да ме вземе. Той пристигна и ме заведе у дома. Бяхме дружно.

След месец разбрах, че съм бременна. Не го чаках, въобще не го бях възнамерявала.

Детето не е отговорно за нашите неточности. Може би, татко му ще ми оказва помощ в развъждането.

Всички бъркат, няма безгрешни хора. Не е нужно да чувам никого, всеки е друг и всеки преценя самичък за себе си. Няма да обръщам внимание и на обидите.

Вижте още: Той към този момент не е мъжът, в който се влюбих

Ще направя това, което сърцето ми диктува. Всичко е в моите ръце.

Ще родя това дете и ще се грижа за него, без значение от всичко.

Това е моята орис – бременна от женен мъж.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР