Бременна жителка на град Сан Пабло в щата Калифорния забременя

...
Бременна жителка на град Сан Пабло в щата Калифорния забременя
Коментари Харесай

Американка забременя с второ дете, докато бе бременна с първото

Бременна жителка на град Сан Пабло в щата Калифорния забременя наново път пет дни по-късно и в един и същи ден роди две дъщери, заяви „ Дейли Мирър “.

25-годишната Одалис Мартинес показа, че двамата със брачна половинка й Антонио са възнамерявали бременност отдавна. Първият опит приключи със импровизиран аборт , а когато Мартинес схванала, че още веднъж чака бебе, тя хем се радвала, хем и се страхувала да не го загуби още веднъж.

В един миг дамата отишла на ултразвук, по време на който схванала, че чака не едно, а две деца, освен това заченати по друго време.

„ Просто плаках от благополучие. Стори ми се, че първото дете, което загубихме, беше с мен в стаята и споделяше, че всичко ще бъде наред “, разчувствено показа тя.

Накрая Мартинес роди девойки в еднакъв ден - 10 август 2021 година С мъжа си ги кръстиха Лилио и Имелсда.

До данни на „ Дейли Мирър “ зачеването на деца по друго време е събитие, което се среща при 0,3% от бременностите, въпреки доста лекари да допускат, че при хората това въобще не може да се случи.

По-рано беше обявено, че брачен партньор и брачна половинка от американския град Уинфийлд, щата Илинойс, се опитвали да заченат дете в продължение на 10 години и разбрали за бременността няколко часа преди раждането. Жената родила обикновено момче, което кръстили Чарли.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР