Бременна жена остана смаяна, когато се опита да промени поръчката

...
Бременна жена остана смаяна, когато се опита да промени поръчката
Коментари Харесай

Бременна жена потресена от „разочароващата“ поръчка от McDonald`s и груба бележка за доставка

Бременна жена остана смаяна, когато се опита да промени поръчката си от McDonald's, единствено с цел да бъде посрещната с груба записка за доставка, когато тя дойде.

Всички имаме своите обичани, когато става дума за Maccies, и от време на време не желаеме кисели краставички в нашия бургер или яйцето в нашия McMuffin. Обикновено е задоволително елементарно да поръчате храната си без избрани съставки.

Но една жена беше шокирана и смутена, когато се опита да поръча своя кифла за закуска без яйце, и сподели, че е останала единствено с празна опаковка и жестоко записка вместо нейната персонализирана поръчка.

Нейният сътрудник се обърна към Reddit, с цел да изясни, че бъдещата майка се е пробвала да поръча Sausage McMuffin от McDonald's в Мейландс, Западна Австралия, и го е поискала без яйцето.

Всички други съставки са били „ ясно изброени “ съгласно клиента – в това число британския муфин и телешка наденица – тъй че тя остана шокирана, когато й дадоха единствено опаковката и груба записка, която гласеше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР