Бразилците са едни от най-добрите футболисти в световен мащаб. В

...
Бразилците са едни от най-добрите футболисти в световен мащаб. В
Коментари Харесай

Лошите момчета на бразилския футбол

Бразилците са едни от най-хубавите футболисти в международен мащаб. В последните седмици и месеци част от тях се забъркаха в неприятни неприятности отвън терена.

През 2022 година Робиньо бе наказан на 9 години затвор от съд в Милано за групово изнасилване на 23-годишно момиче в нощен клуб, до момента в който Дани Алвеш бе наказан на 4 години и половина затвор за полово принуждение. Те обаче не са единствените бразилски футболисти, придружени от кавги през годините.

Антъни

През предходната година крилото на Манчестър Юнайтед Антъни бе упрекнат в полово принуждение от някогашната си другарка Габриела Кавалин. Разследването против него продължава. Играчът отхвърля обвиняванията.

Роналдиньо

Роналдиньо беше забъркан в скандал с подправен паспорт, откакто приключи кариерата си през 2015 година Пет години по-късно той беше задържан дружно с брат си Роберто де Асис, когато влязоха в Парагвай по време на промоционално турне.

Двамата бяха с фалшифицирани парагвайски паспорти и персонални карти. Въпреки че съгласно прокурорите Роналдиньо не е имал визия, че документите са подправени.

След 32 дни в строго охранявания затвор в Асунсион, където Роналдиньо прекара 40-ия си рожден ден, той бе изместен под домакински арест в първокласен хотел. Братята бяха санкционирани с 200 000 $ като част от съглашение и в последна сметка се завърнаха в Бразилия.

Адриано

Адриано, който има 48 мача за националния тим сред 2000 и 2010 година, бе упрекнат в трафик на опиати още по време на кариерата си.

През 2010 година прокурорите настояват, че Адриано е купил мотоциклет и го е дал на прочут наркодилър в Рио де Жанейро. Според изказванията, мотоциклетът е бил употребен за трафик на опиати от незаконна група, а в случай че се беше стигнало до присъда, Адриано щеше да прекара дълъг интервал от време в пандиза.

Но през 2014 година арбитър Мария Тереза Донати приключва делото, защото няма задоволително доказателства, които да потвърдят обвиняванията.

Едмундо

Нападателят с прякор „ Животното “ сигурно е спорна персона. През 1999 година Едмундо е застрашен от правосъдно гонене от организации за отбрана на животните, Това се случва откакто наема цирк да изнесе зрелище в двора му за първия рожден ден на сина му. По време на празненството той е сниман да дава бира и уиски на шимпанзе. Маймуната носи име Педриньо, облечено в спортен екип на Adidas.

През същата година, до момента в който играе за италианския клуб Фиорентина, Едмундо заобикаля присъда от четири години и половина затвор за шофиране в нетрезво положение и причиняване на гибелта на трима души, когато неговият джип се блъска в друга кола по време на карнавала в Рио.

Той е наказан в умишлено убийство, само че след обжалвания наказанието му е намалено драстично до седем дни условна присъда.

 

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Хълк

Хълк попадна в заглавията на вестниците, когато стана ясно, че се е оженил за племенницата на някогашната си брачна половинка. 37-годишният футболист преди това беше женен за Иран Анджело в продължение на 12 години. Двамата имат двама сина – Ян и Тиаго, и една щерка – Алиса.

 

Източник: dsport.bg

Още вести четете в категория Спорт

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР