Бразилският защитник на Реал Мадрид Марсело днес написа прочувствено послание

...
Бразилският защитник на Реал Мадрид Марсело днес написа прочувствено послание
Коментари Харесай

Марсело няма дълго да тъгува за Роналдо, Ювентус се прицели в бразилеца

Бразилският бранител на Реал Мадрид Марсело през днешния ден написа трогателно обръщение за сбогом с Кристиано Роналдо, който мина в Ювентус след девет години на " Сантяго Бернабеу ". Според " Кориере каузи Сера " обаче тъгата на 30-годишният бразилец няма да продължи дълго, защото и той е в трансферния лист на торинци. Според изданието от клуба да приготвили сума от порядъка на 40-60 милиона евро за привличането му.
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
Марсело е част от Реал Мадрид от 2006 година насам и е главен състезател за " белия балет ".
" Кой ли би си помислил това, Крис! Дойде време да си кажем довиждане. За да бъда почтен, не имах вяра, че този ден ще пристигна. Нищо в този живот обаче не продължава постоянно и аз се надявам да бъдеш благополучен в новото си премеждие. Прекарахме съвсем 10 години дружно.

Десет години, изпълнени с благополучие, добър футбол, победи и загуби, прелестни моменти! Научих доста от теб. Твоята отдаденост е най-невероятното нещо, което съм видял в спорта. Пожелавам на теб и на прелестното ти семейство всичко най-хубаво ", написа Марсело в обществените мрежи. Ако информацията на италианското издание се удостовери, то двамата положителни другари ще играят още веднъж един до друг, само че с екипа на " бианконерите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР