Бразилският плеймейкър Филипе Коутиньо се завръща в състава на Байерн

...
Бразилският плеймейкър Филипе Коутиньо се завръща в състава на Байерн
Коментари Харесай

Флик: Искаме да останем непобедени, имаме три седмици да се подготвим за ШЛ

Бразилският плеймейкър Филипе Коутиньо се завръща в състава на Байерн Мюнхен за съботния мач като посетител на Волфсбург, в който първенците в Бундеслигата ще се опитат да подобрят дълготраен връх.

Преди последния мач за сезона играчите на Ханзи Флик са отбелязали 96 гола в 33 срещи, а върховото достижение на отбора е 101 гола през сезон 1971/1972. "Има и други неща, които можем да реализираме, върху които сме по-фокусирани, като това да останем непобедени във всичките 17 мача през втората половина на сезона. Целта е да спечелим ", сподели Флик.

Коутиньо се завръща в състава след травма на глезена, а Флик съобщи, че полузащитникът Тиаго може да играе на финала за Купата на Германия против Байер Леверкузен на 4 юли. Флик сподели още, че няма "развитие " към бъдещето на Тиаго. Според слуховете испанецът може да си тръгне от Мюнхен след края на контракта му през 2021 година.

Независимо от изхода на утрешния мач Байерн ще получи осмия си следващ трофей от Бундеслигата след края на дуела против Волфсбург. Купата обаче ще бъде връчена пред празни трибуни, защото в Германия фенове на мачовете не се позволяват поради пандемията от ковид. След финала за купата Байерн има отмора, до момента в който изчаква подновяването на Шампионската лига през август.

"Все още имаме един мач след събота - против Леверкузен за Купата. След това тимът може да почине, само че играчите няма да бъдат изцяло свободни. Имаме три седмици, с цел да се подготвим за Шампионската лига ", сподели още Флик.
Бундеслига 34 кръг, събота 27 юни  Волфсбург 16:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР