Бразилският Нострадамус ясновидецът Хуселино Нобрега де Лус направи прогноза за

...
Бразилският Нострадамус ясновидецът Хуселино Нобрега де Лус направи прогноза за
Коментари Харесай

Бразилският Нострадамус : До 2034 г. живи остават само 20% от хората на Земята

Бразилският Нострадамус ясновидецът Хуселино Нобрега де Лус направи прогноза за 2018 година. Според него през тази година има голяма възможност да се случи галактическа злополука. Земята ни може да се сблъска с голям метеорит. Това обаче няма да се трансформира в планетарна покруса, оповестяват испански медии.

До 2034 година живи ще останат единствено 20% от настоящето население на планетата. Останалите 80% ще загинат вследствие на злополука, за която ще е отговорно самото човечество.

През 1979 година Хуселин за първи път сънува оракулски сън, обвързван с принцеса Даяна, която катастрофира с кола, само че всичките му опити да предотврати нещастието остават безуспешни. Затова той разпраща писма-предупреждения и до принцесата, и до авторитетните издания в Европа. Нищо обаче не оказва помощ - на 31 август 1997 година Даяна почина в злополука в Париж.

Приблизително същата е била и картината с атентатите против комерсиалния център от 11 септември 2001 година. За неговите прогнози в Съединени американски щати си спомнили едвам след случилото се.

В Бразилия неговите предсказания са свързани с това, че е планувал гибелта на състезателя Аертон Сена, авиокатастрофата, при която умира кандидат-президентът Едуардо Кампос, и доста други неща. Каквото е било съдено да се сбъдне, се е сбъдвало.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР