Бразилският нападател Неймар беше оправдан от испански съд във връзка

...
Бразилският нападател Неймар беше оправдан от испански съд във връзка
Коментари Харесай

Испански съд оправда футболната звезда Неймар за преминаването му в „Барселона“

Бразилският нападател Неймар беше оневинен от испански съд по отношение на прекосяването му в Барселона през 2013 година, заяви  В изказването на съда се споделя, че няма инкриминиращи обстоятелства и доказателства за машинация при прехвърлянето на футболиста.

Ищец по делото беше бразилската капиталова компания DIS, която упрекна Неймар, татко му и някогашните водачи на „ Сантос “ (откъдето идва Неймар) и „ Барселона “ в съзнателно погрешно показване на сумата на прехвърлянето. В резултат на това, съгласно DIS, компанията е получила занижен размер на дължимите й заплащания. DIS имаше право на % от договорката като организация, която притежаваше част от правата върху Неймар.

Трансферът на Неймар от бразилския „ Сантос “ в „ Барселона “, който се състоя през 2013 година, притегли вниманието на правоприлагащите органи през януари 2014 година По време на следствието бяха повдигнати обвинявания в машинация против някогашния президент на каталунския клуб Хосепоу Мария Бартомеу. По-рано клубът твърдеше, че е платил 17,1 милиона евро за прехвърлянето на футболиста, както и 40 милиона евро като заплата. По-късно Бартомеу разкри, че Барселона е платила на „ Сантос “ повече от 86 милиона евро.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР