Бразилският модел и блогър Ванеса Манчини от град Манаус (Амазонас)

...
Бразилският модел и блогър Ванеса Манчини от град Манаус (Амазонас)
Коментари Харесай

41-годишна блогърка получи инфаркт и почина

Бразилският модел и блогър Ванеса Манчини от град Манаус (Амазонас) е умряла малко откакто е украсила първокласния си дом за Коледа. Причината за гибелта на дамата съгласно околните й е просторен инфаркт, написа The Sun.

Тя изгубила схващане, а пристигналите на повикване лекари от " Бърза помощ " установили гибелта й.

" Тя беше у дома с родителите си и беше прегледана от незабавен медицински личен състав, само че тя не реагираше. Ванеса почина на 41 години и беше известна със своето ужасно възприятие за комизъм. Семейството моли за почитание през това време на печал “, се споделя в изказване на семейството до медиите.

Към момента на гибелта си Ванеса имаше 30 000 почитатели в обществените медии, с които постоянно споделяше наличие за всекидневието си, пътувания и рутинни извършения.
   View this post on Instagram

Губернаторът на щата Акра Гладсън Камели изрази своите съболезнования за гибелта на Манчини:

„ С огромна горест оплаквам за гибелта на моята скъпа другарка Ванеса Манчини. Ванеса беше добре известна с възприятието си за комизъм и заразителна наслада и сигурно доста ще липсва. Моите най-дълбоки съболезнования на всички нейни другари и семейство й ".
   View this post on Instagram

Ванеса умря единствено ден след като друг модел, 29-годишната Луана Андраде, умря от затруднения след процедура на липосукция. По време на интервенцията тя е получила сърдечен арест.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР