Бразилският футболист на Левски Паулиньо заяви, че осъзнава огромното значение

...
Бразилският футболист на Левски Паулиньо заяви, че осъзнава огромното значение
Коментари Харесай

Паулиньо: Знам какво значи за феновете мачът с ЦСКА-София


Бразилският футболист на Левски Паулиньо съобщи, че осъзнава голямото значение на идното дерби с ЦСКА-София в неделя, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ За нас този мач е извънредно значим. Трябва да се подготвим добре през седмицата, с цел да можем да покажем това, на което сме способни. Но всеки дуел е значим за нас. Това, което знам, е, че този мач има по-голямо значение за почитателите, в сравнение с останалите. Пак ще повторя – уповавам се да се подготвим добре, с цел да можем в последна сметка да се поздравим с успеха “, съобщи офанзивният полузащитник, който през днешния ден бе награден с наградата за състезател номер 1 на 24-ия кръг в Първа лига. Бразилецът бе с основна роля за значимия триумф на „ сините “ с 3:2 при гостуването на Черно море.

„ Адаптирането ми в Левски мина извънредно леко. Благодаря на всеки един от състезателите, управлението и треньорите за това, че сътвориха среда, в която да се усещам добре. Трябва да понауча малко британски и български, с цел да доближи едно по-високо равнище на връзка ”, сподели още Паулиньо.

Той разяснява и работата си с наставника на отбора Делио Роси. Роси е извънредно умел треньор, минал е през най-големите клубове в Италия. Всеки един от нас би трябвало да се приспособява към неговите визии за играта, тъй като той е индивидът, който със своя опит, ни дърпа напред ”, приключи юношата на бразилския Коринтианс. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР