Бразилските жени са известни по цял свят със своята красота.

...
Бразилските жени са известни по цял свят със своята красота.
Коментари Харесай

Тайните за красота на шеметните бразилки

Бразилските дами са известни по целия свят със своята хубост. Все отново, някои от най-красивите и разпознаваеми дами в света са точно оттова – Адриана Лима, Жизел Бюндхен, Алесандра Амброзио, Изабели Фонтана, Лаис Рибейро и други.

Тъй като по природа тези дами не употребяват доста грим и не разчитат на непрестанно сменящите се козметични трендове, те залагат най-много на тайните за хубост и здраве, които се предават от генерации в родната им страна. И по този начин, както в България от епохи използваме розова вода, тези хубавици имат своите секрети за хубост, написа в. Струма. Ето някои от тях.

Използват доста кокосова вода
Кокосовата вода е добре известна с това, че хидратира тялото и кожата ви, защото съдържа доста витамини и минерали. Ако имате суха кожа, акне или в случай че желаете да предотвратите стареенето, нанасянето непосредствено върху лицето може да подейства добре. Разбира се, потреблението ѝ е надалеч по-ефективна.

„ Всички знаем, че кокосовата вода поддържа невероятна кожа от вътрешната страна на открито. Освен това, има доста добър усет, тъй че е и лакомство без калории. “ — Адриана Лима
Разтриват кожата си с пясък
За да предотвратят задръстване на порите, бразилките съвсем религиозно ексфолират кожата си. Можете да употребявате влажен пясък като естествено средство за унищожаване на всички мъртви кожни кафези от краката и ръцете.
Пият сок от моркови
Сокът от моркови има доста изгоди за здравето – от възстановяване на зрението до повишение на имунитета. И може да бъде изключително потребен за вашата кожа – има доста витамин С, който е добър за производството на колаген. Не единствено може да укрепи и придаде малко разтегливост на кожата ви, само че също по този начин може да я защищити от увреждане от слънцето.

Залагат на лимфен масаж
Лимфният масаж оказва помощ за облекчение на болката от отичане на ръцете и краката. Той може да помогне за извозването на отпадъчни артикули от тялото ви и естествено да прочисти лимфната ви система.

„ Моята загадка е лимфен масаж. Това е специфичен масаж, който ускорява циркулацията и понижава задържането на вода. Лечение, без което множеството бразилци не излизат от вкъщи си. “ – Аманда Уелш
Нанасят щедро морска вода върху косата и кожата си
Ако постоянно се грижите за косата си и я хидратирате, можете сами да оформите плажни талази, поставяйки ѝ солена вода понякога. Дори се продават солни кристали, които придават на косата този леко чорлав и нехаен плажен тип. Не единствено е потребно за косата, само че и за кожата. Солената вода може да помогне за лекуване на екзема, да понижи алергичните кожни реакции и да ексфолира кожата ви. Не е чудно, че всички бразилски модели наподобяват безупречно. Те не се тормозят да се потопят изцяло в океана.
Използват артикули за хубост с масло от акай
Плодовете акай са известни като бразилския „ суперплод “ и даже имат повече антиоксиданти от ягодите, боровинките и малините. Те са добре известни като хранителен детайл, който забавя процеса на стареене. Бразилките се стараят да включват това национално богатство както в менюто си, по този начин и в разкрасителните си процедури.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР