Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар разкри, че съотборникът

...
Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар разкри, че съотборникът
Коментари Харесай

Неймар засипа със суперлативи Мбапе: Той е нашето златно момче!

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар разкри, че съотборникът му Килиан Мбапе му е оказал помощ при идването в клуба. Той се причисли към парижани през 2017 година и оттогава стана първенец на Франция 3 пъти, а предходната година отборът стигна до край в Шампионската лига.

" Той ме научи по какъв начин да бъдеш французин. Обясни ми френския нрав. Дължа му доста във връзка с акомодацията ми и щастието ми ", показа Неймар пред " Франс Футбол " за съотборника си.

" Килиан е доста деликатен, постоянно благополучен, вежлив и благ към всички. Той е доста хубав човек. Затова се разбираме толкоз добре през цялото време. След това имах късмет да го виждам по какъв начин тренира, да видя скоростта и дрибъла му, неговата просветеност и желанието да се развива. Казах си: " Той е нашето златно момче ".

PSG-Bayern: Mbappé et Neymar, une occasion de frapper fort pour le Ballon d’or
➡️
— Le Parisien | PSG (@le_Parisien_PSG)
Скоростта сама по себе си не значи нищо. Трябва да си интелигентен, с цел да я използваш както би трябвало. Килиан освен е доста интелигентен и бърз, само че има голям репертоар в дрибъла ", добави бразилецът.

Последните месеци още веднъж се спекулира, че Неймар има предпочитание да напусне ПСЖ и да се върне в Барселона. Според информации от щаба му обаче той е благополучен в Париж, вижда, че клубът се развива и харесва плана. Очаква се скоро нападателят да подпише нов контракт и да обвърже бъдещето си с френския клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР