Бразилската полиция заяви, че разследва дали отчужденият съпруг на търговец

...
Бразилската полиция заяви, че разследва дали отчужденият съпруг на търговец
Коментари Харесай

Бразилската полиция разследва дали убитият отчужден съпруг на търговец на изкуство в Ню Йорк е познавал предполагаемия си убиец

Бразилската полиция съобщи, че проверява дали отчужденият брачен партньор на търговец на изкуство в Манхатън Брент Сикема е бил осведомен с кубинския обвинен, който беше задържан тази седмица за Бруталното ликвидиране на Сикема в Рио де Жанейро, съгласно репортаж в бразилските вести.

75-годишният Сикема, чиято изложба в Челси Sikkema Jenkins & Co. съставлява Вик Муниз и Кара Уокър, наред с други високопоставени художници, беше открит в понеделник мъртъв от голям брой прободни рани в гърлото и лицето в дом, който притежаваше в крайбрежният град.

Кубинският жител Алехандро Триана Превес беше задържан в четвъртък по отношение на убийството. Полицията заяви, че е конфискувала бижута и еквивалента на повече от 36 000 $ в брой при ареста на беглеца, който беше спрян от ченгета покрай автомагистрала в бразилския щат Минас Жерайс.

Полицията споделя, че желае да приказва с отчуждения брачен партньор на Сикема, който също е от кубински генезис, заяви вестникът в събота. Полицията в Рио к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР